ТЯ започна най-големия си представящ концерт до момента и зарадва

...
ТЯ започна най-големия си представящ концерт до момента и зарадва
Коментари Харесай

Загадъчните послания, които се крият в секси селфитата на Maya Jama и как тя накара да замлъкне на троловете, които я виждат като „демонстра на Stormzy“

ТЯ стартира най-големия си представящ концерт досега и зарадва почитателите, като възроди романса си с някогашния жар Stormzy, тъй че не може да се отхвърли, че това ще бъде голяма година за Maya Jama.

Небето е границата за превъзходната водеща на ITV Love Island, 29, която – вярвате или не – е претърпяла голяма промяна през годините, с цел да стане голямата звезда, която е през днешния ден.

И до момента в който някои от измененията бяха явни - нейната невероятна и забележителна фигура сама по себе си слага в сянката нейните връстници звезди - други бяха доста по-неясни.

Тук, благодарение на специалиста по езика на тялото Джуди Джеймс, преглеждаме фините и загадъчни улики, които тя споделя посредством позите си, разкривайки цялостната степен на това до каква степен е стигнала.

„ Срамежлив и с липса на убеденост “

Нейните селфита и пози в наши дни безусловно излъчват знойно самочувствие - само че това не постоянно е било по този начин.

След като стартира карие...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР