Тя умело крие самоличността му, но се появяват заедно на

...
Тя умело крие самоличността му, но се появяват заедно на
Коментари Харесай

Това е новата любов на бременната Алекс Раева СНИМКА


Тя ловко крие самоличността му, само че се появяват дружно на обществени събития

Пеещата водеща Алекс Раева крие ловко самоличността на бащата на предстоящата си първа рожба. Въпреки това тя се появява с него на обществено събитие неотдавна.

Мъжът, за който се беше заговорило, че с Алекс са сгодени наподобява зрял и грациозен с деликатна брадичка и плътно телосложение. Това е мъжът, който най-вече подхожда на някогашната възлюбена на Слави Трифонов, разясняват очевидци.

Алекс и мъжът до нея почетоха откриването на изложбата на художничката Стилияна Узунова в изложба " Нирвана ".



Варненката е сбита по отношение на обичания си: " Човекът до мен не желае да е прочут в общественото пространство. Смятам, че е негово право да резервира анонимност " , изяснява Алекс, която се срещнала с него преди повече от година на странствуване с лодка - " Не знам дали е обич от пръв взор, само че този човек ми влияе ", споделя тя пред издание представено от ХотНюс.бг.

Алекс ще даде живот на първата си рожба след месец.
Преди време Слави Трифонов призна - " Два пъти предлагах брак и двата пъти ми отказваха ", като едното предложение е било за Алекс, а второто не е получил от някогашния модел и сегашен психолог Маги Ангелова, и двете от Варна.

 Бившият другар на певицата DJ Doncho също присъстваше на събитието

На светското събитие е видян и предходният сътрудник на Алекс – известният DJ Doncho. Двамата с новия й се пренебрегнаха взаимно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР