Тя ще е част и от лидерския екип на бизнес

...
Тя ще е част и от лидерския екип на бизнес
Коментари Харесай

Стефка Иванова е новият маркетинг мениждър „Шоколад“ за Румъния, България и Източна Адриатика

Тя ще е част и от лидерския екип на бизнес хъба: Румъния, България и Източна Адриатика

Стефка Иванова поема категория „ Шоколад " на Монделийз Интернешънъл с отговорности за пазарите в Ръмъния, България и Източна Адриатика. Преди това, като управител „ Планиране и активиране на категориите ", Стефка ръководи сполучливо позиционирането и налагането на марките на компанията на пазарите в Германия и Австрия. Повече от 20 години е част от екипа на Монделийз с богат опит в актуалната и обичайната търговия. Като част от новата позиция, Стефка ще се причисли и към лидерския екип на бизнес хъба: Румъния, България и Източна Адриатика. В новата си роля, тя ще продължи сполучливо да развива категория „ Шоколад ", в съотвествие с дълготрайна тактика на Монделийз Интернешънъл „ Snacking Made Right ".

„ Изключително съм благополучен, че Стефка Иванова се завръща в лидерския екип в нашия бизнес хъб, подготвена за нови професионални провокации след сполучливо предопределение в чужбина. По време на кариерното си развиване в компанията, тя е заемала разнообразни позиции, в които е придобила стабилен и изчерпателен опит в продажбите, както и познания за другите функционалности, в това число ръководство на основни клиенти, ръководство на продажбите, търговски маркетинг, позициониране и обмисляне на категориите. Нейната дарба да се оправя със комплицирани обстановки, да построява мощни мултинационални екипи и да осъществя редица крос-категорийни интензивности ще й помогне за триумфа и в новата й роля ", споделя Ивайло Найденов, общоприет управител на бизнес хъба Румъния, България и ЕАМ.

Бизнес хъбът Румъния, България и ЕАМ е част от структурата на Монделийз Интернешънъл. Монделийз България е основана при закупуването на шоколадовия цех в гр. Своге през 1994 година, където се създават обичаните шоколади Milka, както и локални търговски марки сладки произведения като „ Млечен ", " Морени ", " Своге ", " Сезони " и други Заетите в производството и администрацията са над 800 души. Посетете: или следвайте компанията в Twitter:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР