Тя се появява в международния свят на моделите в края

...
Тя се появява в международния свят на моделите в края
Коментари Харесай

Просто следвах мечтата си. Алесандра Амброзио, която вярва, че жените могат всичко

Тя се появява в интернационалния свят на моделите в края на 90-те години. Най-известна е като един от най-дългогодишните " ангели " на Victoria's Secret. Освен това тя е и бизнес дама, и майка. За Алесандра Амброзио това не съставлява особена компликация, тъй като тя има вяра, че дамите могат всичко.

Родена е в дребен град в Бразилия , само че от дете мечтае за огромния подиум. През годините става един от най-високо платените модели, а към този момент е и сполучлив бизнесмен. Тя е Алесандра Амброзио и през днешния ден чества своя 43 рожден ден.

Амброзио израства в фамилията на родители от италиански и полски генезис в дребния град Ерехим . Още от дребна знае какво желае да реализира в живота си - желае да бъде модел.

На 12-годишна възраст стартира да посещава курсове за модели. На 15-годишна възраст дебютира като модел за Дилсон Щайн , на който се приписва откриването на топмоделa Жизел Бюндхен .

Само две години по-късно в името на триумфа си тя взема решение да се реалокира в Ню Йорк.

" Когато отидох там, не се бях возила на метро, съвсем не говорех британски. Беше предизвикателство, само че знаех какво желая и по тази причина просто следвах фантазията си ", споделя тя в изявление за Glamour.

Кариерата ѝ обаче се трансформира напълно през 2001 година Тогава тя дефилира за първи път на стилния подиум на Victoria`s Secret . През 2004 година е определена за представител на новата линия на компанията - Secret Pink.

" Не чаках, че моделството ще продължи толкоз дълго, само че не щеш ли към момента го върша и го обичам. Така че това ме накара да усещам, че мога да одобрявам външния си тип на всеки стадий от живота си ", споделя тя.

През кариерата си е дефилирала на сцени на някои от най-големите имена в модата, като Marc Jacobs, Prada, Balmain, Dolce & Gabbana и Louis Vuitton.

Когато е на 27 година Амброзио ражда първото си дете - Аня, а няколко години по-късно и второто си - Ноа. Първоначално се тормози по какъв начин това ще повлияе на нейната кариера, само че съумява бързо да се върне на подиума.

" Най-продуктивна съм заран, откакто направя закуска на децата си и ги заведа на учебно заведение. Обикновено по-късно упражнявам и правя всичките си служебни отговорности ", споделя тя.
 Моделите на Victoria's Secret (от ляво на дясно) Тайра Банкс, Жизел Бюндхен, Хайди Клум, Алесандра Амброзио и Адриана Лима
През 2017 година, след 17 години на подиума на Victoria`s Secret, Амброзио споделя, че това ще бъде последното ѝ фешън ревю.

Две години по-късно обаче дружно със сестра си тя започва GAL Floripa - марка за бански костюми, чиято цел е да въодушевява дамите да прегърнат своята женственост.

Пред People Амброзио споделя, че това е сбъдната тяхна фантазия, тъй като двете са израснали на плажа, където плуването е било постоянно занятие, а банските са били като втора кожа за тях.

Въпреки забързания си живот, тя е отдадена майка.

" Мисля, че изключително дамите можем всичко. Можем да се грижим за къщата, да се грижим за децата. Да имаш бизнес несъмнено си заслужава, в случай че те удовлетворява и в случай че го правиш с обич ", споделя тя.

Именно към това се стреми и тя - да прави това, което обича, до момента в който кара и хората към нея да се усещат по-добре.

" Животът е за фамилията, приятелите, любовта. Модата би трябвало да бъде черешката на тортата, а не началото и краят на всичко ", споделя тя.

Извън бизнеса си и кариерата си на супермодел Амброзио е и дипломат на Националното сдружение по множествена склероза. Освен това тя е запалена и по екологични дела, свързани с опазването на океаните.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР