Тя се казва Петя Вулджева и е от Професионалната гимназия

...
Тя се казва Петя Вулджева и е от Професионалната гимназия
Коментари Харесай

Петя, която отиде с гайди и тъпани на бала си: Една много скъпа рокля бледнее пред народната носия

Тя се споделя Петя Вулджева и е от Професионалната гимназия по строителство в Пловдив. Момичето реши да отиде на бала си с носия, тъпани и гайди. Зрелищното изпращане на абитуриентката се трансформира в най-атрактивният миг на вечерта.

" Сама избрах тъкмо по този метод да отида на бала. Споделих с родителите си. Първоначално концепцията беше с мен да има единствено една гайда. Но татко ми се прибра една вечер и сподели, че е намерил още 11 тъпана от наши познати и другари ", описа Петя в ефира на " Здравей, България " по Нова тв.

" Аз предложих на мои съученици да отидем облечени с национални носии, само че по една или друга причина не се съгласиха. Може би ги е боязън ги е по какъв начин ще наподобяват в очите на другите ".

" Една доста скъпа рокля бледнее пред националната носия. За мен това си ми е в сърцето. Израснала съм в Родопите. Закърмена съм с тези традиции. "

" Засега съм се ориентирала да последвам в минно-геоложкия университет в София. Искам да се занимавам с рекламен графика и това да ми е нещо като в занимание ", добълни Петя Вулджева

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР