Тя се е срещнала с всички директори на дирекции и

...
Тя се е срещнала с всички директори на дирекции и
Коментари Харесай

Нинова е посетила изненадващо Кинтекс


Тя се е срещнала с всички шефове на дирекции и отдели в сдружението.

Вицепремиерът и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова и изпълнителният шеф на ДКК Смиляна Нитова изненадващо са посетили държавната компания „ Кинтекс “ ЕАД, оповестяват от Министерството на стопанската система.

Двете са се срещнали с всички шефове на дирекции и отдели в сдружението.

От известието излиза наяве, че министър Нинова е уверила шефовете, че единствената цел на ДКК и Министерството на стопанската система и промишлеността е държавното сдружение да се ръководи транспарантно, да се прекратят злоупотребите и източването.

Ръководният състав е уверил министър Нинова, че не работят по контракти за Украйна и Русия. Твърдението на досегашния изпълнителен шеф, че е имало контракт за 40 млн. евро и че това е повода да бъде освободен, е било опровергано от присъстващите.

Припомняме, че на 18 април министърът на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова заяви, че уволнява управлението на сдружението заради „ изводи на Инспектората на министерството за редица нарушавания и спор на ползи на изпълнителния шеф “. В отговор дружестото сподели, че въобще не е бил осъществяван подобен одит, а съдът анулира промяната на управлението.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР