Тя се бори изключително достойно, но Мартин я надви и

...
Тя се бори изключително достойно, но Мартин я надви и
Коментари Харесай

Отпадна един от най-обсъжданите участници в Игри на волята

Тя се бори извънредно почтено, само че Мартин я надделя и продължава напред в надпреварата.​

За тяхната омраза и съревнование ще се приказва дълго, а изказаното почитание от страна на Мартин към Виолета е единствено знак, че все пак, това съревнование си е коствало напъните от страна и на двамата, тъй като то докара до това всеки един от тях да става все по-добър и да играе играта забавно, друго и най-много... с мисъл.​

В последния епизод на предаването Виолета отпадна, борейки се почтено.

" Много хора си мислят, че в случай че на Арената имаше повече дами като теб, някой ден жена ще завоюва Игри на волята. Но в действителност бъркат. В живота би трябвало да има повече дами като теб, с цел да имаме и амазонка победител и тук. В офиса, на улицата, у дома, на стадиона, в рейса, в залата, на всички места! ​Ако има повече дами като теб... на мъжете им е спукана работата! ".​ Това споделиха от " Игри на волята " за Виолета.

Само момент нехайство и Денислава сграбчи служебната номинация като дете - подарък в коледната заран, а Рълев завоюва имунитет. Гладиаторът със зъболекарски гений продължава да натрупа победи в каталога си и стана първият полуфиналист в " Игри на волята " 5.

След извънредно забавно развиване на нещата, Мартин още веднъж се оказва номиниран, само че този път консенсусът против него бе нарушен и Дунев също отнесе няколко гласа в собствен ущърб.​

Ще успее ли Елвиса да отстрани Денислава, пращайки я при Виолета или главата на страшния дракон най-сетне ще падне? Ще разберем скоро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР