Тя отпразнува 42 години, а събитието бе почетено в заведение

...
Тя отпразнува 42 години, а събитието бе почетено в заведение
Коментари Харесай

Ухажор на Емануела олекна с 50 бона?

Тя отпразнува 42 години, а събитието бе почетено в заведение в Пловдив. В компанията на другари и сътрудници рожденият ден мина съгласно упованията, като един от подаръците ѝ несъмнено обра точките. Става дума за първокласен часовник, направен от благородни метали, освен това с розов циферблат.

Дамското украшение евентуално коства към 50 000 лв. в оригинал и даже да е имитация, цената му отново ще е много солидна. В загадка е обгърната информацията от кого е баровският подарък, като най-смелите съзряха даже влюбен любовник, който Емануела пази в загадка. Каквато и да е истината, може би скоро самата певица ще разкрие мистерията. И до момента в който любопитните я спрягат още веднъж за гадже на Елвиса, най-малко на рождения ѝ ден няма поръчка да е участвал и той.

Илиян и Теди Александрова уважиха приятелката си и в Пловдив. Кристиян Кирилов пък се регистрира с непрестанни видеа в обществените мрежи от въпросната вечер. Така в компанията на най-верните си хора Емануела завладя идната година в живота си. Луксозният часовник пък бе увековечен в кадър с влюбено емотиконче. Който и да е поръчителят на бижуто, очевидно доста цени рожденичката. Все отново 50 хиляди не се намират под път и над път, нали?

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР