Тя обаче твърдо отказва да обяви името на мъжа, който

...
Тя обаче твърдо отказва да обяви името на мъжа, който
Коментари Харесай

Крие Се Като Държавна Тайна! Няма Да Повярвате Кой Е Новото Гадже На Талантливата Поли Генова! Ще Ви Изненада, Че Това Е

Тя обаче твърдо отхвърля да разгласи името на мъжа, който е обект на възприятията ѝ. Според хора от шоубизнеса гаджето на родната звезда е филипинец – отбелязва изданието.

Макар връзката да е сериозна, двамата влюбени към момента живеят в разнообразни страни и са надалеч от концепцията да се реалокират под един покрив. Те обаче употребяват всяка свободна минута, с цел да бъдат дружно. Понякога Поли Генова пътувала до страната, в която живее приятелят ѝ, различен път той идвал у нас, а се случвало и да си вършат срещи в разнообразни страни в Европа. Това изяснява и честото неявяване на певицата от страната ни. До момента се смяташе, че тя пътува главно по работа, само че очевидно зад разходките ѝ в чужбина стои сериозен персонален претекст.

Участници в „ Гласът на България “ разкриха, че мистериозното гадже на певицата даже я придружило по време на кастингите. Докато обичаната му прослушвала гениите, половинката ѝ я следил на мониторите в гримьорната. Там компания му правели хората от екипа на Поли Генова. В паузата на кастингите младежът се срещнал и с останалите членове на журито, с които доста си допаднали.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР