Тя няма да използва трикове, за да ви впечатли, и

...
Тя няма да използва трикове, за да ви впечатли, и
Коментари Харесай

Лоялността е това, което прави жената Дева изключителна

Тя няма да употребява трикове, с цел да ви впечатли, и в никакъв случай няма да ви измами.

Жената Дева обича рядко, само че когато някой завоюва обичта й, нормално е вечно. Тя е и най-лоялната жена в целия Зодиак.

Жената Дева е постоянно естествена

Тя не играе игри и не върти номера. Ако при започване на връзката не се разкрива изцяло, това е поради пословичната й свенливост, а не тъй като желае изкуствено да предизвика интереса на мъжа.

Мъжът, който е открит, само че не настъпателен, има късмет в ухажването на Девата. Той би трябвало да бъде традиционалист и да вземе нещата в свои ръце, като демонстрира благородство към стеснителната Дева.

Девата в никакъв случай няма да ви заблуди

Типичната жена Дева е извънредно почтена. Когато доверието й е извоювано, тя е доста пряма и това прави общуването с нея същинска благословия. Сред всички смесени сигнали, двойни и тройни игри и измами в днешната дейтинг действителност, дамата Дева е лъх на прохлада. Ако желае връзка, ще ви го каже. Ако се интересува единствено от неангажиращ флирт, също ще ви го каже.

С нея няма потребност да гадаете.

Жената Дева не живее за непознатото мнение

Не търси мъж, с който да се изфука и няма потребност да я водите на скъпи екскурзии, с цел да значите нещо за нея. Тя няма да привиква приятелките си на ежеседмичен съвет, с цел да умуват дружно дали ставате или не.

Това, което има значение, е да се усеща уважавана и да обича същински. Ако във връзката има обич, поддръжка и доверие, дамата Дева не се нуждае от нищо повече. Не й е нужно някой различен да утвърждава и да валидира връзките й.

Жената Дева е лоялна до гроб

Тя се влюбва рядко, само че щом това се случи, е извънредно отдадена и предана. Няма да изостави мъжа до себе си в сложен миг, да крие пари в обособена банкова сметка, да клюкарства зад тила му, да го кара да се усеща несигурен…

Нейната преданост е пословична. И е премия за малцината, които съумеят да й отвърнат със същото!

Инфо: http://www.missbloom.bg/

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР