Тя не само не остарява, но и още по-готина става

...
Тя не само не остарява, но и още по-готина става
Коментари Харесай

Шарън Стоун пасти да яде, вижте Малина

Тя освен не остарява, само че и още по-готина става

Обичаната българска певица Малина освен не остарява, само че става и все по-красива. Фолкаджийката, която към този момент гони 60-така наподобява все по-добре и по-добре.

Е, малко допълнително й идват ботокса и филърите, само че с малко грим съумява да омайност младите лъвчета, че не е по-малко яка от много по-младите си колежки. Всъщност изпълнителката, която към този момент гордо носи купата " баба ", защото има и пораснала внучка, фактически може да постави в джоба надалеч по-младите си колежки.

С съвършено тренирано тяло и мускули за които и спортистите могат да й завидят, малко грим и малко помощ от пластичната хирургия, изпълнителката е съумяла да накара времето да забави своя ход. И в действителност може да постави в дребния си джоб даже някои от звездите на Холивуд Нови фотоси на певицата в обществените мрежи, разкриха, че звездата съвсем не може да се разграничи от двойно или даже тройно по-младите си колежки. Редом до Софи Маринова, Емилия или Преслава, Малина свети.

И наподобява все по този начин непокътната и младолика.

Тайната на звездата обаче е непоколебим подготвителен режим, доста танци, поради които е като хала на сцената и доста прецизен хранителен режим.

Самата изпълнителка нееднократно е признавала, че се старае да живее здравословно и това си проличава. Резултатите са забележителни, а мъже, които са по-млади даже от личния й наследник, тичат след звездата, изключително по участия. Изпълнителката обаче от години е отдадена на фамилията, на околните си и на обичаната си внучка.

И съвсем не приказва за персоналния си живот. А дали има някой в него, или звездата избира да се любува на свободата и независимостта си, единствено тя си знае...
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР