„Тя не е осиновена – тя е моето дете“, уверява

...
„Тя не е осиновена – тя е моето дете“, уверява
Коментари Харесай

Наоми Кембъл показа за първи път дъщеря си пред Vogue: Тя не е осиновена



„ Тя не е осиновена – тя е моето дете “, твърди една от най-красивите дами в света.

Супермоделът изуми феновете си, обявявайки раждането на щерка си през май предходната година, единствено няколко седмици откакто дефилира на седмицата на модата в Ню Йорк, без да наподобява да е бременна.

Тя обаче е безапелационна, че 9-месечното бебе, чийто биологичен татко Наоми въобще не загатва, е нейно.

Кембъл, за която се счита, че е необвързана, изненада почитателите си в Instagram, когато показа фотография, на която е гушнала новородената си щерка. Тогава тя съобщи, че в никакъв случай не е изпитвала „ по-голяма обич “.

Показвайки първата фотография с момиченцето си, чието име остава загадка, Наоми написа: „ Прекрасна дребна благословия ме избра да бъда нейна майка. Толкова съм горда да имам тази нежна душа в живота си, че няма думи, които да опишат връзката, която в този момент споделям с теб, мой ангел. Няма по-велика обич от тази “.

Пред Vogue супермоделът не дава повече информация за щерка си и нейната поява на бял свят.

Все отново тя признава, че доста малко от нейния необятен кръг другари и членове на фамилията са знаели, че възнамерява да стане майка.

„ Мога да преброя на пръстите на едната си ръка броя на хората, които знаеха, че ще имам дете. Но тя е най-голямата благословия, която можех да си показва. Това е най-хубавото нещо в живота ми, което ми се е случвало “, изяснява Наоми.

Модната икона от 90-те беше забелязана за първи път с щерка си на обществено място по време на разходка в Ню Йорк през юли.

В изявлението за английския Vogue Наоми Кембъл споделя още, че продължава да обича специалността си на модел, само че признава, че колкото по-възрастна става, толкоз по-„ изнервящо “ за нея е прекарването.

„ Все още ми харесва, само че изнервя!Защото съм на 51 години и се разхождам с девойки, които са на 18! Страхотно е на моята възраст да съм паралелно с тези млади мацки, само че не мога да скрия, че на едно от ревютата си споделих: „ Хайде, момиче! Вдигни краката си! Защо вървиш толкоз постепенно? “, разкрива с не дребна доза самоирония кралицата на стилната сцена от 90-те.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР