Тя на 15 години отишла при него. Това споделя на

...
Тя на 15 години отишла при него. Това споделя на
Коментари Харесай

Умопомрачително! Вижте Какви Зверства Е Извършвал Системно Димитър, Преди Да Заколи Юлияна

Тя на 15 години отишла при него. " Това споделя на Николай Иванов самата Юлияна. Момичето се среща с младия мъж в интернет преди към година. Често си пишат и приказват по телефона. Юлияна му се доверява, споделя му всички своите проблеми. Двамата се влюбват и даже вършат проекти да заживеят дружно.

По Коледа Димитър Симеонов се изнася от квартирата си и оставя там да живее Юлияна с 8-месечната им дъщеричка Христина. Младата майка подава и документи за бракоразвод след 10-годишен тормоз от страна на възрастния й мъж.

" Юлияна ми описа, че той непрекъснато я насилвал за с*кс, а тя се дърпала. Заключвала се в тоалетната и ревала. Изнудвал я е, като робиня му била, безпомощна ", споделя 28-годишният Николай.

Бурната връзка сред едвам 15-годишната Юлияна и възрастния Димитър стартира, когато момичето се мести да живее в Стара Загора дружно с татко си и сестра си. Те се нанасят на квартира, близка до тази на Димитър. Симеонов първо се сприятелява с бащата на Юлияна, а след това съумява да омае невръстното момиче. Бързо заживяват дружно на фамилни начала. Сключват брак едвам в края на 2017 година, описват техни познати. Преди Юлияна Димитър има още две съпруги, тя му е третата, настояват комшии от панелния блок в старозагорския кв. " Железник ".

През годините Юлияна и Димитър се разделят на няколко пъти за малко, само че още веднъж се събират. Крахът в връзките им настава след раждането на щерка им Християна. По това време Юлияна хваща мъжа си в невярност и търси опора в своя нов интернет другар Николай. Заради афишираната връзка сред младите Димитър побеснява от ревнивост и отива в квартирата на Юлияна да й потърси сметка. Двамата имат нечовечен скандал поради желанията на младата майка да подаде тъжба против мъжа си за закана за ликвидиране. В яростта си Симеонов сграбчва нож и атакува Юлияна. Мушка я един път в ръката. Замахва и съумява да я прободе наново. Този път ударът е съдбовен. Острието на ножа се забива право в сърцето на момичето и то издъхва за секунди.

" Мъжът е задържан и притеглен като обвинен за съзнателно умъртвяване по член 115 от Наказателния кодекс. Присъдата, планувана от закона, е от 10 до 20 години затвор. Направил е частични признания за стореното. Потвърждава за абсурда с жертвата. Не признава за убийството ", разкрива зам.-окръжният прокурор на Стара Загора Нина Тенева.

" Тоя заслужава по-голяма присъда, да получи заслуженото. 20 години са малко. Трябва доживотно наказване да му бъде наложено ", надява се Николай.

" Той като излезе, и мен ще убие, доста е злобен. Юлияна ми е разказвала, че се е заканвал да ме ликвидира пред нея. Може да ме поръча на някого. За празниците Димитър се беше върнал, сякаш да ги изкарат дружно с Юлияна. Да не ми направи нещо. Мисля, че от самото начало, откогато е живеела там, той я е заплашвал, по тази причина тя се е принудила да го търпи. Много остроумен и злобен човек ", твърди Николай Иванов.

В разгара на съдбовния скандал сред Димитър Симеонов и брачната половинка му Юлияна мъжът опитал да нарани 8-месечната им щерка Християна, твърди сестрата на убитата.

" Свързах се със сестрата на Юлияна. От нея знам, че Димитър се опитал да посегне и на бебето, само че за благополучие не е съумял да го нарани ", твърди Николай. От Окръжна прокуратура - Стара Загора, са безапелационни, че към този момент няма данни за нахлуване над детето. 8-месечната Християна е невредима, поверена на майката на Юлияна.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР