Тя една от най-красивите жени на света , за своите

...
Тя една от най-красивите жени на света , за своите
Коментари Харесай

Деми Мур и нейните 20 най-добри образи за зрели жени

Тя една от най-красивите дами на света, за своите 57 години. Винаги се облича ловко, стилно, елегантно и без непотребен изискан.

Деми е уверена в себе си и наподобява съвършено. Така че за какво да не покажете повече тялото си и да докажете съвършенството си на останалите? Към този принцип се придържа холивудската актриса при избора на облекла си.

Деми Мур в никакъв случай не криеше, че хубостта й е резултат от работата на положителни пластични
хирурзи. Но на Мур би трябвало да й се отдаде заслуга, тя поправя единствено минусите и не, за разлика от сътрудниците си, не се увличаше с инжекции с ботокс, филъри и кръгови лифтинги на лицето. В последна сметка е задоволително да погледнете Никол Кидман (тя е с 5 години по-млада от Деми Мур) и Рене Зелуегер (тази година навърши 50 години), която е леко подута от инжекции, Деми Мур наподобява естествено свежа.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Що се отнася до фигурата и тук Деми Мур победи противниците си следи за храната, от време на време мощно и строго се лимитира в храната, тренира няколко пъти седмично. И да, пластичните хирурзи подлагат ръцете си на нейните форми, или по-скоро на тяхното основаване. И съгласно слуховете, работата им коства милион $.

10. 

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

И в този момент Деми Мур умерено може да си разреши да носи мини поли, само че … не го прави. Защото счита за неприятна форма – споделят, че носенето на поли и колани след 35 години е просто неуместно. Но полата – молив с висока талия прави фигурата по-женствена и съблазнителна. Те са желани от актрисата,и в случай че си разреши нещо късо, тя единствено леко отваря коленете си. За разлика от някои свои връстници, които, откакто настигат сериозната възраст. Деми Мур разчита на грациозност, елементарни форми, панталони със свободен крой. Прави усещане също, че тя, не се облича много просто. Почти всяка жена може да повтори облика й, няма нищо неизмеримо, провокативно и вулгарно. Именно по нейния образец можете да изберете красиви изображения за офиса, излизане, запознанства или просто разходка в града. Учете се, девойки!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР