Тя е вдъхновение за милиони хора. Алис Уелш е удивителна

...
Тя е вдъхновение за милиони хора. Алис Уелш е удивителна
Коментари Харесай

Майката на 8 деца Алис УЕЛШ | В края на деня се питам – Обичах ли? Само това има значение

 1

Тя е ентусиазъм за милиони хора. Алис Уелш е удивителна жена, брачна половинка, майка. Лицето й излъчва топлотата, поела обичта на огромното й семейство, а щастието на 8-те й деца, прави тази хубост още по-истинска. Заедно със своя брачен партньор, Алис възпитава всичките си наследници - на това е посветила цялото си време и грижи. Семейството живее в Калифорния, а Алис постоянно прави фотоси от забавното всекидневие на своята голяма фамилия.

Първото си дете, тя ражда когато е на 20 години, а след това всяка година подарява брачна половинка си с един нов живот. Още тогава Алис прави превъзходни фотоси, а фотографската й пристрастеност се трансформира в рентабилен бизнес. Алис е интериорен дизайнер по специалност, а това й помогнало в триумфа на новото начинание.
Целият си приход, майката влага в развиването на своите деца, за облекла, почивки, обучение.

Какво мисли за фамилния живот - " Планини от мръсни облекла, цялостна мивка с неизмити съдове, големи количества храна, време да закараш или докараш децата отнякъде, и така нататък..., всяка минута е скъпа, и си коства. Справям ли се с всичко това? Изобщо. Опитвам ли се? - Да. " - признава откровено Алис.

Родена в фамилията на свещеник, тя е доста набожен човек. Благодарна е на Бог за всичко, което се случва с нея и фамилията й. А това й дава сили да се оправя с компликации и провокации. " В края на деня за мен е значимо едно-единствено нещо - обичах ли аз? Било ли е моето сърце като Неговото сърце, сърцето на Бог? Защото единствено това има значение ".

 2    4

 3    5

Съветите на Алис -  " Уверете се, че вашите фантазии съответстват с вашите качества, а не правете сметка дали и какъв брой триумфи ще ви донесат те, не се захващайте с нещо, тъй като желаете просто да ви бъде „ радостно ". Бъдете самите себе си - а в същото време помнете, че Бог ви е дарил живот за наслада и триумф. Мисля, че ние би трябвало да споделяме триумфите си, с цел да въодушевяваме и останалите - по този начин има изгода, повече от всичко. "

/източник и фотоси ~ www.vospitaj.com/

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР