Тя е сред по-незабележимите участнички в Ергенът и ако случайно

...
Тя е сред по-незабележимите участнички в Ергенът и ако случайно
Коментари Харесай

Бомба: Едрогърд@та и плачеща Милица от "Ергенът" прочута в цял Бобовдол!

Тя е измежду по-незабележимите участнички в " Ергенът " и в случай че инцидентно изпъкне на напред във времето, то това ще е или поради сълзите, които не стопира да рони, или поради сладникавите любовни стихчета, или поради огромните си очи (опа - балкони).

Да, това е Милица Гацева от " Ергенът ", която е едвам на 26 години, само че съгласно феновете това е невероятно, тъй като им изглеждала надалеч по-възрастна и зряла. Не това е тематиката обаче, а голямата разлика сред Милица на екрана и Милица в родния й Бобовдол.

Оказа се, че скромната и свита госпожица, която се демонстрира пред Евгени Генчев, е фамозна и то от дълго време измежду жителите на Бобовдол. Но не с това, което първо ще си помислите, а с обстоятелството, че се цанила за онлайн консултант по всевъзможни житейски въпроси.

Да, същата Милица, която наподобява неуверена и не изключително оправна измежду други 25 дами, като по-скоро обича да се свре в ъгъла и да си кюта добродушно, раздава ум наляво и надясно.

" Жените не би трябвало да бързат и да се хвърлят в случки, а първо би трябвало да опишат за мъжа на своите приятелки. Мъжете пък да се създадат на небогати, с цел да ревизират възприятията на дамата ", ръси бисери Милица, все едно топлата вода открива.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР