Тя е може би най-известната уста в света - Моника

...
Тя е може би най-известната уста в света - Моника
Коментари Харесай

Не е за вярване: Моника Люински спря оралните подвизи и цъфна в топ форма на 50! (егати мацката - СНИМКИ)

Тя е може би най-известната уста в света - Моника Люински, която преди 30 години, като стажантка в Белия дом, постоянно поемаше в устата си височайшия член на самия президент Бил Клинтън. Скандалът бе поразителен, взривоопасен и се помни и до през днешния ден, а Моника получи голям брой избрания, като й остана просто " свиркаджийката ".

Е, през днешния ден същата тази " свиркаджийка " сви сармите на злобарите като се появи неузнаваема на половин век. Моника Люински е на тъкмо 50 лазарника, само че всички признават, че в никакъв случай, но в никакъв случай не е била в толкоз съвършен тип - нито на 20, нито на 30, нито на 40...

Люински очевидно се е разхубавила след окончателното привършване на оралния й интервал с Бил Клинтън и в този момент пред нас стои една красива, добре поддържана и най-много стройна дама.

Какво по-голямо доказателство за това от обстоятелството, че Люински е модел на марка облекла в Щатите, а почитателите й стават от ден на ден и повече. Тя обаче декларира, че в никакъв случай не желае да й се повдига тематиката за грешката, която е направила в предишното, тъй като съгласно нея това е най-голямата й неточност. Но в действителност е и нещото, което направи името й разпознаваемо по безусловно целия свят.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР