Тя е млада дама, която е посветила живота си на

...
Тя е млада дама, която е посветила живота си на
Коментари Харесай

Еврика! Успешни българи: Боряна Узунова

Тя е млада дама, която е посветила живота си на основаване на бизнес с идея. Иначе е бизнесмен и основателка на три дейни компании – у нас и по света, отдадени на елиминирането на отпечатъка от стилната промишленост. 

Резултатите от труда ѝ не остават незабелязани и е номинирана за една от премиите " Еврика " за 2020 година – тази за млад управител. И по този начин при започване на тази година Фондация " Еврика " връчи на Боряна почетен диплом „ за развиване на бизнес планове в сходство с най-съвременните трендове в тактиката и политиката на Европейския съюз; основаване на бизнес с идея – отговор на световните софтуерни и климатични провокации пред човечеството; ловко съчетаване и развиване на професионални и лидерски компетентности “. 

„ Ако искаш да научиш нещо за някого, потърси го в очите и сърцата на другите “ – гласи една източна мъдрост. А към нея можем да прибавим библейското „ Виж делата му “, а и нашето „ Вслушай се в гласа му “.

Как наподобява Боряна Узунова – момичето, което обича да е подстрекател, в очите на хората от екипа си и по какъв начин приказва за работата си – преценете сами, като чуете звуковия файл.

Снимката е предоставена от Боряна Узунова
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР