Тя е луда по възможно най-хубавия начин – обича лудо,

...
Тя е луда по възможно най-хубавия начин – обича лудо,
Коментари Харесай

Кали няма задръжки, ЛУДА Е!

Тя е луда по допустимо най-хубавия метод – обича бясно, пее и твори бясно, тя е бясно отдадена на това да е неподправена – както в щастието, по този начин и в тъгата си.

Галина Иванова - по известна като Кали, е една от най-забележителните фигури в родния шоу бизнес. Тя има върли почитатели, които я издигат на фундамент, само че и такива, които откровено я ненавиждат без особена причина.

Кали е толкоз дейна, че сред грижите за трите си деца и любовните си драми учи и испански. Иска да научи добре езика, с цел да може да чете и превежда. Знае британски, немски, съветски и гръцки, който мъчно се схваща, че не и е роден.

Междувременно се занимава със закърпване на любовните връзки с третия си мъж Влади. Скоро тя призна, че не живеят дружно, а в обособени жилища. „ Виждаме се, имаме интимни моменти, в случай че почувстваме потребност от такива, само че не живеем дружно “. Точно откакто стана ясно, че не разделят един покрив, двойката беше видяна на се забавлява на морето и да се държи като влюбени младежи.

Момчетата на Кали са нейното чудо, както тя обича да споделя. Най-големият – Георги учи мултимедия и компютърен дизайн и фантазията му е да работи един ден в студията на „ Дисни “. Марк бие всички върхове по лъчезарност, а най-малкият е одрал кожата на татко си – Влади.

Най-новата ария на Кали е „ Каква съм луда “,  напомня на почитателите й онази радостна и свободна Кали, в която са се влюбили при започване на кариерата й, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР