Тя е една от най-вдъхновяващите жени на планетата, общественичка и

...
Тя е една от най-вдъхновяващите жени на планетата, общественичка и
Коментари Харесай

Мишел Обама на 60: Успехът не се брои, ако не си го постигнал по честен начин


Тя е една от най-вдъхновяващите дами на планетата, общественичка и защитничка на правата на дамите и девойките в Съединени американски щати. Съпруга на  44-ия президент на Съединени американски щати и майка на две дъщери, Мишел Обама през днешния ден стана на 60.

За нея споделят, че е жена с огромно сърце и корав темперамент, която надскача всички упования и чийто път въодушевява милиони девойки да създадат това.   

 

" Един от най-важните уроци, с които израснах, е постоянно да оставам вярна на себе си и да не позволявам някой да ме разсее от задачите ми. Когато чуя отрицателни мнения, не влагам сила в тях, тъй като знам коя съм. "

***

" Никога не съм бягала от клас. Обичах да имам отлични оценки, да бъда интелигентна. Обичах да бъда постоянно в точния момент. Мислех, че да си интелигентен, е най-готиното нещо на света. "

***

" Аз съм образец за това какво могат да реализират девойките, в случай че още от началото на живота си са обичани и подкрепяни от хората към себе си. Бях заобиколена от невероятни дами, които ме научиха на тиха мощ и достолепие. "

***

" Трябва да гласуваш, гласуваш, гласуваш. Това е методът, по който вървим напред. Така реализираме напредъка за себе си и за страната си. "

***

" Не можем да си позволим да не образоваме девойките и да не дадем на дамите властта да доближат до това, което желаят. "

***

" Успехът не се брои, в случай че не си го постигнал по почтен метод. "

***

" Невинаги животът ви ще е комфортен. Не можете да разрешите всички проблеми в света. Но не подценявайте личната си значимост, историята ни е посочила, че куражът е инфектиран. "

***

" Успехът е важен и сладостен, когато си го постигнал самичък. "

***

" Не се опасявай да поискаш помощ. Никой не е минал през колежа самичък. "

***

" Има доста дела, поради които саможертвата си заслужава. Има още доста история, която би трябвало да се сътвори! "

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР