Тя била създадена с цел държане на акцизни стоки без

...
Тя била създадена с цел държане на акцизни стоки без
Коментари Харесай

Фози Бъркаше В Кацата С Меда В Кюстендил Като Невидял, Сега Лошо Му Се Пише!

Тя била основана за държане на акцизни артикули без бандерол - контрабандни цигари.

Спецмагистратите тогава одобриха тезата и доказателствата на прокуратурата, че Владимиров е улеснявал неведнъж групата, като е осигурявал гладко вкарване на огромни количества цигари без бандерол през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата ". Според експертизите общото количество контрабандни цигари възлиза на близо 1 млн. кутии от разнообразни марки на обща стойност близо 7 млн. лева

Освен 7-годишната ефикасна присъда, тогава съдът наложи на Владимиров отнемане от правото да заема пост на държавен чиновник в продължение на 4 години, откакто излезе от пандиза.

Владимиров е оневинен по обвиняването за присъединяване в проведена незаконна група, само че е приет за отговорен за присъединяване в контрабанда на цигари без бандерол през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата ", написа в решението на Върховен касационен съд.

Владимиров работи в системата на митниците от 1991 година Самият той разясняваше, че е уволняван 4 пъти от системата на митниците и толкоз пъти е връщан на работа. За последно - преди няколко месеца, когато отново стана началник на митницата " Олтоманци ".

През 2012 година Цветан Цветанов разгласи, че Владимиров се е употребил с " избрани политически подкрепи ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР