Тя беше първата участничка, която дръзна да забие една целувка

...
Тя беше първата участничка, която дръзна да забие една целувка
Коментари Харесай

УАУ: Валерия от Ергенът 3 посрещна 8 март БЕЗ сутиен и по голо сочно дупе!

Тя беше първата участничка, която дръзна да забие една целувка на Алек Младенов още на " входа " на " Ергенът ". Макар че я назовават " бебето " на предаването, 20-годишната Валерия Дакова сподели, че е доста по-голям пич от останалите участнички.

Тя безусловно събра очите на всички като подвигна щанга с 30 кг и съумя да я задържи с вдигнати ръце за много време. Момичето не помръдна, не се поклати, същинско желязо. А настрана от това тя е измежду дребното, които се държат съответно и не демонстрират нервностите и злобата си в имението.

За страдание Вал ще пристигна прекомерно мъничка за ергена Алек Младенов, който несъмнено сподели, че си пада по по-зрели дами и няма да стигне до финала, камо ли да си тръгне с него.

За сметка на това обаче, мацката разбуни духовете в нета със фотоси, от които може да ви падне ченето. Навръх 8 март тя се пусна в нета без сутиен, по секси бяло боди и сподели такова сочно и плътно дупе, че стотици мъже изпаднаха в амок единствено от гледката.

Да, Валерия Дакова справедливо работи и като модел - признаваме й, че несъмнено я бива за това. Освен чисто физическите си дадености, момичето има мощно лъчение, съблазън и харизма.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР