Тя беше луда по него цели три месеца и дори

...
Тя беше луда по него цели три месеца и дори
Коментари Харесай

ПОЖАР: Спипаха Елена от "Ергенът" да се целува бясно с... (ВИЖ ТУК)

Тя беше луда по него цели три месеца и даже неведнъж мина границата на самоунижението. Е, стига му толкоз. Явно Елена от " Ергенът " се освести и тотално отсвири Евгени Генчев - освен от живота, само че и от мислите си.

Доказателството за това не е фактът, че тя не посети нито един от концертите му (някои можеха да предположат, че е реакция на засегната и афектирана жена). Нищо сходно. Преди дни Елена-Антоанета беше хваната на улицата в Пловдив (родния й град), където... се целуваше като подивяла с чужд, само че мноого парещ мъж.

Ако би трябвало да сме точни, двамата не бяха посред улицата, а седнали в едно от дребните и кипри заведения в Стария град, а към тях, за шанс, нямаше доста хора.

" В полупразната градина на заведението те си гукаха влюбено, а тя имаше същата физиономия, с която гледаше и Генчо като точеше лиги по него. Пичът я беше прегърнал през кръста, а тя се натискаше в него съвсем от самото начало като вместо кафета или каквото там пиеха, се изпиваха един различен ", разкриха сензационно очевидци на гледката.

Тепърва ще се разбере кой е щастливецът, а към този момент е ясно единствено, че е много по-висок от пианиста, също мургав и с много положително телосложение. На възраст изглеждал набор на Елена или най-много с няколко лета по-голям.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР