Тя бе в екипа на кмета Димитър Николов от първия

...
Тя бе в екипа на кмета Димитър Николов от първия
Коментари Харесай

Емблемата на бургаската просвета Йорданка Ананиева стана част от екипа на НХА

Тя бе в екипа на кмета Димитър Николов от първия му мандат – цели 16 години, а за това време името ѝ се трансформира в знак на професионализъм и неуморна работа с неизменимата усмивка на лицето

Емблемата на бургаското обучение Йорданка Ананиева одобри да бъде част от административен екип на Националната художествена академия. Решението е взето на съвещание на Академичния съвет на НХА.

" Приятели, от през днешния ден съм част от управителния административен екип на Националната художествена академия. Благодаря на Ректора проф. Георги Янков и на Академичния съвет за гласуваното ми доверие. Ще работя безрезервно и въодушевено ", написа Йорданка Ананиева в своя фейсбук профил. 

Като заместник-кмет по обучение и обществени действия в Община Бургас Ананиева бе в екипа на кмета Димитър Николов от първия му мандат – цели 16 години, а за това време името ѝ се трансформира в знак на професионализъм и неуморна работа с неизменимата усмивка на лицето. По нейно време се извършиха доста значими стратегии и планове за развиване на просветата. Бяха актуализирани всички здания на образователните заведения на територията на общината, беше обезпечено и повишението на квалификацията на фрагментите в образованието, учениците ни реализираха международни триумфи и в Бургас бяха привлечени филиали на няколко университета.

Като един от най-мащабните и най-трудните планове в работата ѝ като заместник-кмет пред Флагман.бг Йорданка Ананиева бе определила градежа и откриването на Компютърната гимназия. Днес това учебно заведение, което одобри първия си випуск единствено преди 5 години, стана колеж на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ и неговите преподаватели ученици ще имат достъп до преподавателите и ресурса на Алма Матер.





 Кметът Димитър Николов изрече своите благодарности за дългогодишната работа и безспорните триумфи в областта на културата, образованието, опазването на здравето и обществените действия на Йорданка Ананиева – един от най-успешните заместник-кметове в България. Тя бе част от структурата на общинската администрация от 2007 година

След като е приела предлагането, гласувано на Академичния съвет на НХА, Йорданка Ананиева към този момент ще дава отговор за инфраструктурните планове на ВУЗ-а през идващите няколко  години и ще има опция да продължи да работи за развиването и триумфите на бургаското обучение.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР