Twitter представи функцията Timestamps, която Ви позволява да споделяте ключови

...
Twitter представи функцията Timestamps, която Ви позволява да споделяте ключови
Коментари Харесай

В Twitter се появи възможност за публикуване на отделни моменти от видеотрансланция

Twitter показа функционалността Timestamps, която Ви разрешава да споделяте основни моменти от директната си видеотранслация. Зрителите към този момент не е належащо да превъртат до тази част от видеото, която желаете да обсъдите.
По-рано в Twitter беше допустимо да се разгласяват единствено цялостни записи от предаването. Ако желаете да наблегнете някакъв съответен сегмент от видеото, то вие трябваше да пишете, до кой миг феновете би трябвало да превъртят видеото. Особено мъчително е, когато човек разгласява дълъг запис.

Функцията Timestamps доста опростява този развой. Сега, когато решите да споделите някакво лъчение или запис, можете да визиите този миг, който желаете да покажете на своите клиенти. След това ще остане да добавите текстов коментар и да публикувате туита.



Зрителите, включвайки клипа ще стартират да го гледат от момента, в който сте показали при обявата. Ако транслацията към момента продължава, то потребителят ще може да щракне върху иконата Live и да прегледа нужният сегмент.

Нововъведението чудесно се съчетава с транслацията в Twitter на спортни събития. Тя да вземем за пример Ви дава опция да споделяте головете на обичаните си тимове, което може да усили броя на феновете на видеоклипа и да разкриете неговия рекламен капацитет. Впрочем, от Twitter не позволяват рекламирането на такива изрезки.

Също по този начин, Timestamps може да бъде потребен за тези, които желаят да споделят обичаната си ария от концерт, а репортерите ще могат да подчертаят най-важното от конференциите. Функцията скоро ще стане налична за всички консуматори на уеб-версията на Twitter и приложенията за iOS и Android, както и Periscope.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР