Twitter обяви, че скоро ще пусне една от най-дългоочакваните функции

...
Twitter обяви, че скоро ще пусне една от най-дългоочакваните функции
Коментари Харесай

Twitter ще разреши редакция на публикациите, но само за платените абонати

Twitter разгласи, че скоро ще пусне една от най-дългоочакваните функционалности в платформата си - опцията за редактиране на туитове.

Функцията за редакция е в развой на вътрешни проби, само че първо ще бъде въведена за клиентите на платената услуга Twitter Blue по-късно този месец.

В момента Twitter Blue коства 4.99 $ на месец.

Ако има задоволително мощно търсене, то ще помогне на Twitter да генерира нови доходи посредством своята абонаментна услуга, която сега предлага публикации без реклами, персонализирани икони на приложения, тематики, папки с отметки и други бонуси.

Опцията за редактиране на туит ще разреши на потребителите да поправят текст и да прибавят етикети към изявленията си в границите на 30 минути след първичното им издание, съгласно известието на компанията.

Редактираният туит ще има етикет, икона и клеймо за време, показващи, че е бил изменен. Потребителите ще имат опция да видят хронологията на редакциите на туита, както и предходните му версии.

Компанията сподели, че ограничаването във времето и историята на версиите ще основат обществен списък на изявленията и ще защитят тяхната целокупност и достоверност.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР