Твоята сродна душа: Стрелец и Лъв Сродна душа за Телец

...
Твоята сродна душа: Стрелец и Лъв Сродна душа за Телец
Коментари Харесай

Това Е Истината! Ето Коя Е Твоята Сродна Душа Според Зодията!

Твоята сродна душа: Стрелец и Лъв

Сродна душа за Телец

Мощният Телец е един от най-романтичните знаци. Ти мечтаеш за съвършения принц, който ще те държи за ръка и обсипва с дребни дарове. От друга страна, ще бъде наслаждение да го глезиш. Ти не играеш игри в любовта, нито обичаш мъже, които играят. Търпението и решителността ти разрешават да чакаш съвършения сътрудник, в сравнение с да губиш време за елементарна връзка.

Твоята сродна душа: Рибите са привлекателни със своята сензитивна страна, само че мощния Скорпион кара сърцето ти да бие бързо.

Сродна душа за Близнаци

Ти си занаятчия във флирта и където и да се появиш, оставяш доста мъжки разрушени сърца. Не искаш никой да нараниш, само че момчетата просто се влюбват в метода, по който се смееш или поставяш косата си. Наслаждаваш се на всички тези игри, до момента в който не намериш подобаващия.

Твоята сродна душа: Теб те притегля независимият Водолей, само че съвършен знак е Стрелец, тъй като обича твоя авантюристичен дух и е познавач по флирт като теб.

Сродна душа за Рак

Ти си сензитивен любовна птица. Нужен ти е мъж, който обича да почита и най-старомодните стандарти. Важно е да се хареса на родителите ти, тъй като фамилията е най-важното. Твоята идеалн асреща е да си останете дружно у дома и да се насладите дружно на някой филм.

Вашата сродна душа: Нежната страна на Девата излиза на повърхността в твоето наличие.

Сродна душа за Лъв

Кралската персона желае да бъде съществена в любовта. Малко плашиш мъжете със своята самонадеяност и самостоятелност, до момента в който не те опознаят. Истината е, че мощната кралица на джунглата може да стане ужасено коте, когато някой мъж й разбие сърцето. Дълбоко в душата си, ти си котка, която желае да има единствено едно момче, което ще назовава „ свое “. Дълбоко си преданна и това търсиш от колегата.

Твоята сродна душа: Близнаци и Стрелец ти оферират неспокойствие, само че с Рак се чувстваш сигурна и обичана.

Сродна душа за Дева

Срамежливата Дева не е от тези, които обичат, а след това приказват за това. Любовта е нещо персонално сред теб и твоя дневник. Вашият любовен жанр е по-добре да го оставиш да се чуди, в сравнение с да направиш първата стъпка или нахално да се хвърлш върху него. Ти не искаш да бъдеш загадъчна. По създание, си изцяло отворена и откровена, щом решиш да позволиш на момчето да се приближи. Въпреки това, преди да позволиш това да се случи, той ще би трябвало да те впечатли със своя разум.

Твоята сродна душа: Ти уважаваш Козирога.

Сродна душа за Везни

Твоите вълшебен сили ти разрешават да привлечеш тъкмо оня вид, който искаш, а по-късно хвърляш магиите, които вършат по този начин, че той безнадеждно да се влюби в теб. Това не значи, че си придирчива. Твоето момче би трябвало да наподобява добре и да се облича добре, както и ти.

Вашата сродна душа: Не можете да игнорирате метода, по който Овена влиза в стаята, само че той не е най-подходящия за вас. Ракът ще те обожава като никой различен.

Сродна душа за Скорпион

Не се плаши да се бори за обич. Когато забележите някой, ти инстинктивно знаеш какво да направиш и кажеш, с цел да те пожелае. Ти си толкоз добра в играта на съблазняване, и той ще намерения, че преследва теб. То обаче постоянно държиш конците в ръцете си. Емоциите държиш заключени, до момента в който не си сигурна, че можеш да се довериш. И тогава, той няма да познае по-интензивна обич от твоята.

Вашият сродна душа: падате си по Риби и Рак.

Сродна душа за Стрелец

Когато става въпрос за обич, ти си спокойна. Мъжете си падат по теб, тъй като не се тревожиш и не правиш пиеси без потребност. Обичаш човеци, които желаят положително развлечение, имат авантюристичен дух и са спонтанни. Необходимо е да бъдат почтени и да почитат това, когато виждаш нещата такива, каквито са. Дълбоко в сърцето си мечтаеш за пътувания, тъй че постоянно те притеглят мъже с другоземен тип или тези, които произлизат от отдалечени места.

Вашата сродна душа: Водолей или Близнаци.

Сродна душа за Козирог

За теб любовта е сериозна работа. Няма късмет да подложиш сърцето си на заплаха, в случай че не си сигурна, че възприятията са взаимни. Обичаш да правиш авансово изследване, а след това да се впуснеш във връзката на несъмнено. Приятелите играят голяма роля, тъй като постоянно ти дават значима информация.

Вашият сродна душа: Телец и Дева те схващат по-добре от всеки различен.

Сродна душа за Водолей

Ти си самостоятелна. Най-голямата неточност, която някой може да направи, е да ти заплаши свободата. Не искаш любовта да ръководи целия ти живот. Петък обичаш да се видиш с него, само че по тази причина в събота излизаш с приятелките си. Ако не му отговаряш, значи си го отписала. Също по този начин е належащо да имаш самочувствие, с цел да схванеш сърцето си, което е задоволително огромно да обича всички.

Твоята сродна душа: Девата е добра за теб, тъй като и той желае да има независимост.

Сродна душа за Риби

Астроложката богиня на любовта е най-пълноценна, когато в действителност е влюбена.Ти си романтик, който изцяло има вяра в съществуването на сродни души. Готова ли си да обърнеш и земята, с цел да откриеш своята. Когато я откриеш, ще направиш всичко за нея, само че от време на време е неточност неговите потребности да слагаш пред своите.

Твоята сродна душа: Ракът усеща болката и споделя твоята наслада по-добре от всеки различен знак.

Източник: zajenata.bg
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР