tvn.bgПрез 2020 г. българските граждани, които планират пътувания във Великобритания,

...
tvn.bgПрез 2020 г. българските граждани, които планират пътувания във Великобритания,
Коментари Харесай

През 2020 г. пътуваме в Англия с биометричен паспорт?

tvn.bg

През 2020 година българските жители, които възнамеряват пътувания във Англия, имат и носят със себе си годен интернационален паспорт с биометрични данни.

Това предлагат на българските жители от Министерството на външните работи. Причината е, че английското държавно управление възнамерява последователно да ограничи опцията за пътешестване от и за Англия с персонални карти през 2020 година, в случай че страната напусне Европейския съюз без съглашение, така наречен Брекзит без договорка.

Все още не е оповестено от по кое време ще влязат в действие новите условия. В тази връзка е целесъобразно нашите сънародници, планиращи пътешестване за и от Англия, да бъдат готови задоволително овреме като се снабдят с биометричен паспорт, ако не разполагат с подобен досега, декларират от Министерство на външните работи.

Актуална информация, обвързвана с Брекзит, може да бъде открита и на уеб страницата на министерството www.mfa.bg в раздел „ Какво би трябвало да знаем за Brexit? “, както и на уеб страницата на българското посолство в Лондон https://mfa.bg/embassies/uk, http://bulgarianembassy-london.org.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР