Твърдят, че са били подслушвани политици, но никой не изважда

...
Твърдят, че са били подслушвани политици, но никой не изважда
Коментари Харесай

Нидал Алгафари за подслушването: Хвала на тези ясновидци

" Твърдят, че са били подслушвани политици, само че никой не изважда към този момент записи, правосъдни позволения, прокурорски наблюдения. Защо ли? ", попита политическият пиар Нидал Алгафари на страницата си във Facebook.

" Само като възможност позволявам допустимо пояснение. Политикът Х се обажда на закачен - подслушван - от службите, освен български, обвинен в наркотрафик. Иска му финансова помощ за изборите, стикова с него листите на партията или присъединяване на посочени от обвиненият в наркотрафик претендент народни представители в гражданска квота.

Политикът У се обажда обвинен в шпионаж към непознато разузнаване да желае помощта на страната към която е шпионинът.

Политикът Z ходатайства пред обвинен и подслушван предприемач за източване на страната хазна.

Така попадналите политици в записите, подслушвани ли са? Ако е по този начин, то тогава апелирам, службите свързани със специфичните разследващи средства да бъдат мигновено закрити, че няма да остане политик в страната ни.

Някъде се промъкна теза, че са били подслушвани служебните министри, преди да станат такива. Тогава хвала службите, че са показали ясновидство. Знаели са авансово, които ще са служебните министри. Никой, но никой, не знаеше месец преди изборите, кои ще са те. Или пък се е знаело и в този момент да се чудиш по какъв начин по този начин? ", добави Алгафари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР