Твърди се от доста колеги, че там не може да

...
Твърди се от доста колеги, че там не може да
Коментари Харесай

Рашков изригна: Гешев живее в почивен комплекс и пътува с бронирани коли. Капризи! А бюджетът?!

„ Твърди се от много сътрудници, че там не може да припари прокурор или различен чиновник в прокуратурата “ – това сподели за Регентската къща на Боровец някогашният Министерство на вътрешните работи министър от Политическа партия Бойко Рашков.
По негова информация там живее основният прокурор Иван Гешев. Същото в понеделник сподели и заместникът на Гешев Борислав Сарафов.
„ Главният прокурор живее ли там непрекъснато или не живее там, а случайно посещава този почивен комплекс. Информацията е, че основният прокурор съвсем всекидневно или всекидневно пътува от Боровец за работното си място с бронирани коли, за които чухме тези дни на какви големи стойности са, и това не ощетява ли бюджета с капризите на един основен прокурор? “, попита Рашков Зарков. Той изиска да знае и дали има министър от служебното държавно управление, което да живее в друга почивна станция, предава 24 часа.
Какво се е случвало с този парцел и дали е употребен за задачите на прокуратурата Зарков не отговори, тъй като нямал такава информация. Обясни и че това е отговорност на основния прокурор.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР