Твърди се още, че Зорница има връзка с футболист от

...
Твърди се още, че Зорница има връзка с футболист от
Коментари Харесай

Помните Ли Позабравената Моделка Зорница Линдарева!? Направи Болезнено Признание

Твърди се още, че Зорница има връзка с футболист от „ Локомотив “(Пд). А мотив за слуховете станаха фотоси на Линдарева на колекция на клуба. „ Бях на срещата по покана на президента на „ Локомотив “ Христо Крушарски. Близка съм с него. Подари ми тениска на тима “, изяснява Зорница.

Очевидно след несполучливите връзки, които е имала, Зорница е решила да си даде отмора. Тя не усеща неналичието на мъж и се усеща щастлива без подобен. Лятото на моделката е минало по празненства, както тя признава, само че без мъже.

Линдарева разкри и кой й е обичаният съквартирант в къщата на риалити формата „ ВИП Брадър “. Това се оказва не някой различен, а самият Кулагин. Зорница следи с огромен интерес формата, тъй като й е забавно по какъв начин се държат съквартирантите в къщата. „ Изненадващо за мнозина, Кулагин ми е ужасно приветлив като човек. Той най-вече ми харесва в къщата. Интересен е. Прави цялото шоу, подвига рейтинга на предаването “, споделя Линдарева.

Според нея, персонажи като Кулагин и Нора Недкова, карат хората да гледат „ ВИП Брадър “. „ Чух, че имат някаква драма, преди да влязат в къщата, и ми беше любопитни какво ще се случи, когато се срещнат очи в очи под един покрив “, прибавя Зорница.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР