Твърди се, че ние жените сме тези, които обичат да

...
Твърди се, че ние жените сме тези, които обичат да
Коментари Харесай

Думите, пред които всички мъже са безпомощни

Твърди се, че ние дамите сме тези, които обичат да „ чуват ” любовта, че ние имаме потребност от доста по-голямо внимание и похвали, в сравнение с представителите на мощния пол. Някои от нас даже са толкоз увлечени по това да са в непрекъснато очакване на блага дума от колегата си, че изцяло не помнят, че мъжът до тях също е човешко създание и като подобен, той също има потребност от потвърждение на любовта ви към него.

И колкото и да е хубаво повече да действаме пред това да приказваме, става известно, че приказките не са по никакъв начин непотребни освен за женските, а и за мъжките уши. Знаете ли, кои думи в действителност галят ушите на мъжа до вас? Способни ли сте да му напомняте задоволително постоянно какъв брой доста значи за вас, без да се чувствате по този начин, като че ли вършиме нещо по обвързване? Ако се замислим действително, за какво една жена да има потребност от комплимент по отношение на новата и прическа, а един мъж да няма? Но не прическата е толкоз значима. Важно е отношението, което изразявате към него.

Ето ги и тях- думите, които мъжете обичат, тъкмо толкоз, колкото и вие:

Да стартираме от това, което всеки търси, а малко на брой осъзнават, че имат - щастието. Нима има нещо по-хубаво от това да кажеш на обичания си мъж: “Щастлива съм с теб ”. Това са най-желаните думи, които и всяка дама би желала да чуе от индивида до себе си. Да знаеш, че сътрудникът ти се усеща спокоен и сигурен, че на драго сърце ляга вечер на дивана и се отпуска блажено в прегръдките ти, това е същинско благополучие. И то би трябвало да бъде споделяно...с думи.

Изследване потвърждава, че мъжете с възприятие за комизъм показват, че по-лесно се оправят с компликациите в живота. От тук пък следва това, че тези мъже се възприемат от дамите като по-подходящи бъдещи сътрудници, заради оптимизма им и желанието да основават ведра конюнктура. Затова “Знаеш по какъв начин да ме разсмееш ” е един от изразите, които не трябва да пренебрегвате. Той е нещо като синоним на „ щастлива съм с теб ”. Препоръчително е да употребявате и двата израза, несъмнено. Какво би оправило настроението ви на мига? Нима не е този, който ще ви опише занимателна преживелица или ще ви показа някой комичен анекдот? И даже вашият сътрудник да не го прави изключително постоянно, подсещайте го и му благодарете, когато съумява да ви разсмее с глас.

Да си призная почтено, постоянно ми е доста комплицирано с бурканите вкъщи или по-скоро с отварянето им. Нима и вие не се сблъсквате с сходни проблеми? Ами чисто мъжките действия като оправяне на малка врата на долап или преместване на тежка мебел? “Без теб нямаше да се оправя ”- какви по-уместни думи от тези за изложение на благодарност и доказване на значимостта на мъжа до вас?! Никога не забравяйте да благодарите за помощта. Не се дръжте по този начин, като че ли мъжът до вас е задължен да свърши нещо, без да получи и една хубава дума в подмяна. Благодаря е прелестна дума, само че в случай че допълните и „ без теб нямаше да се оправя ”, ще погалите ушите му доста повече.

Когато харесвате нещо, което прави или е направил половинката ви, просто го кажете. Наскоро, един прочут ми сподели „ аз и направих вечеря, постарах се задоволително, търсих всякакви предписания, желаех да я изненадам, а в подмяна получих „ не е неприятна вечерята ” и се почувствах някак неуместно. ” Аз пък от своя страна постоянно съм се чудела за какво, когато в действителност обичаш някого, не можеш да си една концепция по-мил и вместо „ не е неприятно ”, да кажеш „ хубаво е ”, вместо „ добре е ” да кажеш „ ужасно е ”. “Справи се чудесно ” е хвалба, която е колкото сполучлива при децата, толкоз и при мъжете. Не, че при нас дамите също не провокира усмивка.И това не е двуличие или неистина, а любов- предпочитание да накараш индивида до теб да се почувства задоволен, да знае, че е направил нещо хубаво за теб. Затова предпочитайте думата „ чудесно ” и производните и, освен в кухнята. Мъжете имат потребност да имат вяра в себе си. Утвърждавайте вярата им.

Мъжете също обичат с ушите си, колкото и от време на време да се вършат, че тези неща не ги вълнуват. Просто не пропускайте да отбележите хубавите неща, които виждате. “С тази риза изглеждаш ужасно! ”- не, не очаквайте мъжа до вас да ви прави похвали, в случай че вие даже не забелязвате новия му суитшърт или резултатът от утринния му джогинг. А от време на време, даже да не са нещо изключително, намекнете за тях, с цел да покажете, че са ви създали усещане. Вниманието, което си обръщаме е основен фактор, с цел да не преобърнем връзката си с краката нагоре.

Има и един въпрос, който не трябва да забравяте да употребявате и той е “какво мислиш ти по тематиката? ” Ако не се допитвате до колегата си за нещата, които вършиме и за проектите, които имате, вие го превръщате в някой, който просто е там- до вас- с цел да не ви е скучно, с цел да не сте самотни, с цел да сте полово задоволени, само че не и тъй като желаете да бъдете едно цяло с този човек. Ако не се интересувате от мнението на мъжа до вас, по какъв начин ще му докажете, че се интересувате от него въобще?

Взаимоотношенията в една двойка се крепят на любовта и опцията да поддържаме връзка пълноценно. Затова е разумно посредством общуването посред ни да съумяваме да си споделяме доста повече позитивни неща, в сравнение с да се подлагаме на критика и караме. Колкото по-добър, учтив и благ си с някого, толкоз по-сигурно е, че ще получиш същото в подмяна. Просто се фокусирайте върху позитивните качества, поради които цените вашата половинка. И му ги казвайте по-често. Резултатът е обезпечен. А, и в никакъв случай не забравяйте най-важното- че „ обичам те ” сплотява всички изрази в един!
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР