Твърди се, че бивш болничен работник от NHS е удушил

...
Твърди се, че бивш болничен работник от NHS е удушил
Коментари Харесай

Бивш болничен работник „удуши партньора си до смърт, преди да отиде да купи лакомства за котки“

Твърди се, че някогашен болничен служащ от NHS е удушил приятелката си до гибел, след което е излязъл да купи лакомства за котки, гласи развой за ликвидиране.

49-годишният Матю Пикъринг признава непредумишленото ликвидиране на „ уязвимата “ другарка Джорджина Дауи, само че отхвърля да я е умъртвил съзнателно. Пред съда беше казано, че Пикъринг, който преди този момент е работил като анестезиолог в две лечебни заведения, е нанесъл серия от пострадвания на госпожица Дауи от " яд или завист ".

Прокурорът Майкъл Джоунс KC сподели, че след убийството Пикъринг се е опитал да прикрие следите си и е отишъл в магазините, с цел да купи белина и лакомства за котки. Г-н Джоунс сподели: „ Прокуратурата твърди, че неоправданото принуждение и противозаконното държание от страна на подсъдимия по отношение на мис Дауи съзнателно, без значение дали в яд или завист, е повода за нейната гибел и той е виновен за нейната гибел. злобното и съзнателно принуждение против нея той е отговорен за нейното ликвидиране. “

Г-н Джоунс сподели, че Пикъринг по-късно се опитал да п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР