Твърди се, че 8-годишно момче с ADHD е било притиснато

...
Твърди се, че 8-годишно момче с ADHD е било притиснато
Коментари Харесай

8-годишно момче с увреждания, нападнато и притиснато с лице надолу от служител на училището в Уайоминг, съдебният процес гласи

Твърди се, че 8-годишно момче с ADHD е било притиснато с лицето надолу на земята и му е казано „ би трябвало ще те откарат в пандиза! " от чиновник по учебен запас в началното му учебно заведение в Уайоминг, оставяйки го окървавен по лицето и травматизиран, твърди ново федерално дело.

Момчето от втори клас, което беше разпознато с буквите J.D., не е направило нищо, което да предизвика потреблението на мощ, съгласно жалбата, подадена на 27 ноември в американския окръг Уайоминг.

Инцидентът се разигра на 15 февруари 2022 година в началното учебно заведение Freedom, ситуирано във военновъздушната база Франсис Е. Уорън в Шайен, където служи бащата на J.D.

>

Искът е заведен против заместител Бенджамин Жако и неговия шеф, службата на шерифа на окръг Ларами. В него се твърди, че отделът и служителят са нарушили правата на момчето и държавната политика против потреблението на ограничители за легнало състояние в учебните заведения.

След...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР