Твърденията на г-н Божков са неверни, заяви бившият финансов министър

...
Твърденията на г-н Божков са неверни, заяви бившият финансов министър
Коментари Харесай

Твърденията на Божков са неверни, каза Владислав Горанов

Твърденията на господин Божков са погрешни, съобщи някогашният финансов министър Владислав Горанов откакто беше разпитан като очевидец от следовател към градската прокуратура по досъдебно произвеждане за изнудване.

Темата на разпита беше свидетелските показания на очевидеца Петков, изясни Горанов. „ От него се инициира всичко дотук - арестите на водача на опозицията и всички противозаконни дейности, свързани с това “. Днес изяснявахме всички изказвания, свързани с осъществяване на противозаконни дейности, разяснява някогашният финансов министър. 

По думите му „ очевидецът Петков “ взе участие в опит за почистване на сметки с опозицията в миг, в който има надалеч по-големи рецесии в страната.

Малко по-рано през днешния ден като очевидци бяха разпитани и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов и пиарът Севделина Арнаудова, тя отхвърли да даде детайлности пред медиите по отношение на своите показания.

На 17 март Борисов, Горанов и Арнаудова бяха арестувани за 24 часа в ареста, във връзка формирано произвеждане от Министерство на вътрешните работи за изнудване, обвързвано с Васил Божков. На идващия ден тримата бяха освободени без да им бъдат повдигнати обвинявания.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР