ТВЪРДЕНИЕ: Офертите в Etsy, продаващи изтегляния на снимки на пица

...
ТВЪРДЕНИЕ: Офертите в Etsy, продаващи изтегляния на снимки на пица
Коментари Харесай

Твърденията, че обявите за пица в Etsy продават детска порнография, са безпочвени

ТВЪРДЕНИЕ: Офертите в Etsy, продаващи изтегляния на фотоси на пица за хиляди долари, са просто дегизировка за въртене на детска порнография.

ОЦЕНКАТА НА AP: Невярно. Etsy изследва изказванията и ги откри за неоснователни, сподели представител. Въпреки че не беше открита опасност за сигурността на децата, изявленията бяха отстранени от онлайн пазара, защото не изглеждаха законни и имаха, наподобява, безпричинно високи цени.

ФАКТИТЕ: Списъците се появиха през годините- остарялата доктрина на конспирацията, известна като „ пицагейт “, която твърди, че демократите са приютявали деца секс робини в пицария във Вашингтон, окръг Колумбия, възобнови обществените медии.

Екранни фотоси на разнообразни разгласи от разнообразни сметки бяха споделени онлайн, като наподобява, че демонстрират изтегляния на цифрови изображения, продавани за хиляди долари всяко, като да вземем за пример непосредствен проект на пица със сирене или намигащо момиче, което се кани да яде пица парче. От четвъртък обявите бяха отстранени от Etsy....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР