Твърде студено ви е, за да захвърлите дрехите и да

...
Твърде студено ви е, за да захвърлите дрехите и да
Коментари Харесай

Съвети за секс през зимата: Чорапи и чай за по-добър оргазъм


Твърде студено ви е, с цел да захвърлите облеклата и да се отдадете на милувки. Добре е да знаете, че няма по-хубаво от студеното време за секс под завивките. 

Вярвате или не, сексът в студено време е превъзходен метод да се предпазите от простуда или грип. Физическото безсилие или любовните игри са един от най-хубавите способи или може би ужасно опрощение да влезете под чаршафите. Освен това, кулминационната точка ще помогне за подсилване на имунната система, която ще ви защищити от всевъзможни вирусни инфекции.

Тренировки 

Зимата е сезонът на насладата, топлата храна, напитките и прекарването на качествено време с колегата ви. Време е да останете в леглото под одеялото един с различен и да избягвате да излизате в неприятно време. В по-студените месеци, изключително към всички празници, отделяме повече време на масата, в сравнение с тренировките, тъй че любовните игри могат да бъдат съвършен вид да балансирате килограмите. Зимният секс може да помогне и за понижаване на риска от рак на простатата, да повдигне настроението ви както в никакъв случай до момента, да облекчи напрежението и да усъвършенства женската плодовитост. 

Топло 

Акцентът през зимата би трябвало да бъде върху носенето на чифт топли чорапи до коленете или чорапи до бедрата - всичко, което ще направи краката ви затоплени. Защо? Всъщност има научно пояснение за това. „ Научно потвърдено е, че когато краката на дамата са топли, тя има по-голям късмет да доближи кулминационната точка по време на правене на обич “, споделя доктор Роб Алекс.

Трик

Ето един занимателен трик, който да приложите на колегата си. Сварете си чаша чай. Той ще си намерения, че се готвите да прекарате уютна нощ на дивана, когато в действителност ще вземете едно пиво, ще го намажете към устата си и ще дадете на колегата си най-хубавото орално секс преживяване в живота му. „ Топлото възприятие е ужасно както за мъжете, по този начин и за дамите “, споделя доктор Алекс. „ Това може да накара сексът ви да се стопли бързо в студена зимна нощ. “

Масло 

Загряващите масла работят успокояващо на тялото, основават прелестно чувство, когато на открито е студено, и миришат необикновено. Защо не извършите масаж на колегата си и не видите до каква степен ще ви води? „ Има огромно многообразие от прелестно миришещи затоплящи масла, в това число евкалипт, бор, кипарис, джинджифил, портокал и други “, споделя доктор Алекс. „ Тези масла постоянно основават чувство за изтръпване на кожата, което постоянно е ужасно - като допиране. Внимавайте къде ги употребявате. Ако желаете да експериментирате с масла като лубриканти, не забравяйте да закупите такива, които са предопределени за тази цел и няма да провокират раздразнение или инфекции, написа " Телеграф ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР