ТВ Враца свали репортажа с посещението на Борисов и породи

...
ТВ Враца свали репортажа с посещението на Борисов и породи
Коментари Харесай

ТВ Враца свали репортажа с посещението на Борисов във Враца, журналист се усъмни в натиск

ТВ Враца смъкна репортажа с визитата на Борисов и породи подозрения за проведени агитки, които го посрещат с аплодисменти и овации.
Не е ясно дали това е станало измежду напън „ от горната страна “ или медията си е наложила автоцензура. Според журналистката Галя Горанов в тази ситуация е извършен някакъв напън.
" Мутрите очевидно са сплашили притежателя на Враца тв, която излъчи смъртоносен репортаж за злощастното посещаване на Борисов в града, и видеото към този момент не може да бъде забелязано! Така работи мафията! Този отпадък би трябвало да бъде изринат - в този момент или в никакъв случай, написа тя в обществената мрежа фейсбук.
Малко след новината за сваления репортаж, той бе оповестен от разнообразни хора в обществените мрежи.

Припомняме, че от малкия екран обясниха, че oфициaлнo cъoбщeниe до медиите в района зa пoceщeниeтo нa Бoриcoв нe e имaлo. Във видeoтo се вижда кaк мecтни журнaлиcти изoбщo нe ca дoпуcнaти вътрe до събитието.
От " ТВ Враца " описват в репортажа тъкмо по какъв начин държавното управление на Борисов е лишило района от ремонт на пътя, тъй като е отклонило парите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР