Тв водещият Слави Трифонов поиска предаването Господари на ефира да

...
Тв водещият Слави Трифонов поиска предаването Господари на ефира да
Коментари Харесай

Слави: Господарите да дадат Златен скункс на репортера си

Тв водещият Слави Трифонов изиска предаването " Господари на ефира " да даде " Златен скункс " на репортера си Димитър Върбанов.

Това стана незабавно откакто през днешния ден " Медиапул " разгласява няколко видеа от охранителни камери, които демонстрират ясно че изказванията за побой над него са мощно пресилени.

Според Трифонов " проверяващият публицист " Върбанов е неособено надарен артист. Той показва и че сходни дейности са " глупави, обидни и уронват престижа на специалността “журналист ". 

Ето и цялата позиция на гологлавия тв водещ, оповестена във фейсбук:

Оказа се, че по този начин нареченият “разследващ публицист ” Димитър Върбанов в действителност е неособено надарен артист. И изобщо не е бил обичай, а е употребявал случая, с цел да изиграе един тъп скеч, с който да се опита да направи имидж на себе си и на своите работодатели.

Да, в България всичко е допустимо, единствено дето сходни дейности са глупави, обидни и уронват престижа на специалността “журналист ”.

И в този момент, по този начин наречените “Господари на ефира ” би трябвало да дадат " Златен скункс " на своя чиновник Димитър Върбанов.

Трифонов и Господарите са в специфични връзки от много време. Преди малко повече от три месеца новозаявеният политик осъди предаването за малко над 13 000 лв. за нарушени авторски права. Трифонов даде обещание да подари парите от компенсацията на майки на деца с увреждания.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР