Тв водещата Нана Гладуиш загуби майка си. За тежката загуба

...
Тв водещата Нана Гладуиш загуби майка си. За тежката загуба
Коментари Харесай

Нана загуби майка си

Тв водещата Нана Гладуиш загуби майка си. За тежката загуба тя разкри тази заран в предаването й "Съдебен спор ". "Не знам дали съм добре. Знаете, че доста рядко си разрешавам да изпадам в персонални излияния, като изключим борбите ми с рака. Но през днешния ден имам нещо да ви кажа, просто майка ми си отиде от този свят ", проплака тя.

Екранната звезда продължи прочувствената си тирада. "Много ми е тъжно и не е редно през днешния ден феновете да ви занимавам с това, само че ще си разреша да кажа, че аз съм това, което съм с помощта на моята майка. Тя беше един доста любезен, доста образован човек, който свиреше на китара, на хармоника, на цигулка, на мандолина... Рисуваше и.... доста неща мога да кажа още за нея ", показа борбената Нана.

В изповедта си водещата разкри нещо за първи път, а точно това, че е заеквала като дете. "Няма да не помни по какъв начин майка ми по специфични рекомендации ми оказа помощ аз да спра да пелтеча в този живот. Защото аз не можех да си кажа даже името ", описа още Нана и продължи: "Пишеше фантастично, а аз до 8 клас единствено преписвах нейните тематики и доста й завиждах, тъй като беше доста интелигентна, а аз мислех, че съм тъпа. Беше един доста занимателен човек, караше ме да дремя с учебниците под възглавницата, тъй като ми споделяше, че на човек мозъкът му работи даже и на сън. Много неща мога да кажа за нея.. Обичам те, мамо... Спомените са най-важното нещо сега, в който загубиш един човек. И освен тогава! ", приключи прочувствената изповед на мощната лейди.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР