Тв водещата Мира Добрева, която бе на косъм да загуби

...
Тв водещата Мира Добрева, която бе на косъм да загуби
Коментари Харесай

Шок! Мира Добрева призна: Пиех и шмърках кокаин, новата ми книга отключи зла прокоба

Тв водещата Мира Добрева, която бе на косъм да загуби живота си през септември, откакто бе приведена в кома поради изострен перитонит, направи шокиращи откровения във фейсбук профила си.Там тя разгласява абсурден фрагмент от новата си книга, за която твърди, че й е отключила поличба, поради която я застигнали тежките здравословни проблеми.

" Отдавам случилото се на романа ми, които приключих предходния ден. Пишех го в последните две години. Една от героините умира, популярност Богу, не бях аз. Днес съм добре, към този момент съм добре и продължаваме напред, както се споделя в клишето. Избягвам да приказвам по тематиката, тъй като това, което ми се случи, допускам, се е случило и на други хора и премеждието не трябва да става мотив да обикалям телевизиони студиа. Още ме е боязън още го превъзмогвам. Това, което ми се случи, е било предопределено от новия ми разказ. Аз самата бях сюрпризирана - да си в кома е нещо, което обръща мирогледа ти, поглеждаш доста във вътрешността в себе си ”, споделя Мира.

Във фейсбук профила си тя разгласява и шокиращия роман от новата си книга.

„ Моето съмнение, е че в случай че човек е с по-отворен дух, по-възприемчив към духовното, а не към материалното, той полудява, когато пие алкохол. Всички дяволи му се натрупват тъй като е блокирал духа, няма отбрана. Когато Го няма Бога в нас ставаме отворена врата за силите от по-ниските равнища. И сатаната стартира да си играе с нас. Аз, като се напиех какво правех? Ставах подвластна на подтици и стремежи, които ме бутаха в направления над които нямат надзор - върви по мъже, шмръкни кокаин, похарчи си заплатата, не върви на работа…, обиждай, мачкай, унищожавай! Като съм била пияна, съм живяла този живот не на макс, а на 10 макса взети дружно. Но това е съсипващо сгромолясващо възприятие. И има измама - от толкоз каране на макс на живот с алкохол постоянно ми ставаше скучно да съм просто пияна.Тогава минавах идната категория - шмърках. И чувството в действителност хубаво, само че единствено поради едно - че светът и неговите отговорности са изключват! Освен че изчезваха паниките и болките, изчезваше и всичко друго. Работата, децата, приятелите - всичко се изпаряваше. И започнаха да ми избиват циреи. Умствени циреи ”, написа Мира Добрева в новия си разказ.

Така и не излиза наяве дали това се случва на лирическата героиня в романа или Мира засяга епизод от своето минало. Сред сътрудниците си тя е известна като извънреден експерт, няма данни да е злоупотребявала с акохол, камо ли с опиати.

Припомняме, че тв звездата живее втори живот след, като лекарите в “Пирогов ” съумяха да я спасят след незабавна интервенция на стомаха. Драмата се случи в средата на септември след неин натоварен поход до Рилските езера, когато ненадейно й прилошава и се постанова да бъде откарана в болница с кола за спешна помощ. Там лекарите я привеждат в изкуствена кома и я оперират от тежък перитонит. Процесът на въстановяване ще продължи към 6 месеца, написа hotnews.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР