Тв водещата Гала разбуни духовете в социалните мрежи със снимки

...
Тв водещата Гала разбуни духовете в социалните мрежи със снимки
Коментари Харесай

Гала показа страхотна фигура на 51

Тв водещата Гала разбуни духовете в обществените мрежи със фотоси по бански. Причината - чаровното лице на „ На кафе “ сподели страхотна фигура.

Кадрите, които 51-годишната русокоска популяризира, са от лятната й почивка. Тя се отдаде на заслужена отмора с колегата си на екрана и в живота – Стефан Николов.

„ Тосканско слънце, чудесна компания и къса опция да спреш часовника - съставките на една добра ваканцийка “, написа в профила си Стефан.

Гала провокира сходен възторг и през януари, когато се хвърли гола в снега. В смелото начинание тя се впусна за здраве, а половинката й запамети събитието с телефона си. Видеото, което е снимано в голф клуб в Пирин, двойката показа в Instagram. „ Новото предизвикателство: Калявайте се по този начин! “, гласят думите на Гала под фрагментите. В началото се вижда по какъв начин тя излиза от сауната и смъква халата си, след което скача както майка я е родила в снежната завивка. „ Това наподобява доста ледено. Леко ти се видя дупето “, прецизира в клипа Стефан, като не скрива от феновете задните елементи на обичаната си. Именно стегнатите й задни форми провокираха интерес за почитателите.

Новото предизвикателство: Калявайте се по този начин!

A post shared by ГАЛА / GALA (@gala_na_kafe) on Jan 21, 2018 at 7:37am PST
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР