Турция назначи нови посланици в някои от посолствата си и

...
Турция назначи нови посланици в някои от посолствата си и
Коментари Харесай

Турция обяви новите си посланици в над 10 държави

Турция назначи нови посланици в някои от посолствата си и непрекъснат представител на външното министерство, заяви ``Сабах``. Външният министър Мевлют Чавушоглу прикани посланиците, с цел да ги уведоми за новите им длъжности и заяви БГНЕС.
Хасан Мурат Меркан, актуалният турски дипломат в Токио, е назначен за нов дипломат на Турция във Вашингтон. Говорителят на външното министерство Хами Аксой е назначен за турски дипломат в Сърбия, ръководителят на Турската организация за ръководство при бедствия и изключителни обстановки (AFAD) Мехмет Гюлюоглу е назначен за турски дипломат в Танзания. Министерството също по този начин назначи Ахмет Башар Шен за дипломат в Германия, Ахмет Демирок за дипломат в Азербайджан, Юнус Демирер за дипломат в Словакия, Хатун Демирер за непрекъснат представител на Турция в Организацията за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ), Али Реза Гюней като дипломат в Ирак, Баръш Улусой като дипломат в Ливан, Бурчин Гененлъ като дипломат в Сингапур, Тургай Тунчер като дипломат в Обединените арабски емирства (ОАЕ), Зафер Атъш като дипломат в Монголия, Волкан Ишикчъ като дипломат в Камерун и Джихад Ергинай като дипломат в Афганистан.
 Турция минава през трети пик на пандемията Турция минава през трети пик на пандемията
Някои от огромните турски градове, в това число Истанбул и Измир, минават през трета вълна на коронавирусната пандемия, съобщи през днешния ден мин...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР