Турция и България ще признават взаимно ваксинационните си сертификати при

...
Турция и България ще признават взаимно ваксинационните си сертификати при
Коментари Харесай

Турция премахва PCR тестовете за ваксинирани български туристи

Турция и България ще признават взаимно имунизационните си документи при пътешестване сред двете страни, заяви Анадолската организация.

Българските жители с имунизационен документ и ще могат да влизат в Турция без PCR тест или наложителна карантина, минимум 14 дни след приемането на втората доза ваксина.

Българите на възраст под 18 години могат да пътуват дружно със фамилиите си, които имат имунизационни документи, като освобождението от тест за ковид и карантина ще бъде приложено и по отношение на тях, се споделя още в изказването.

Според кабинета на валията в северозападната провинция Одрин, Турция и България са показали своите условия за взаимно изключване на показване на теста за ковид.

" От 28 май 2021 година нашите жители ще могат да пътуват до България, без да показват PCR тест и / или приложение за карантина, в случай че имат документ за имунитет против COVID-19/ ваксина против COVID-19 (ваксини Sinovac и Pfizer / Biontech), издадени от способените органи в Турция ", се споделя в документално изказване на ведомството.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР