Турският втородивизионен Гьозтепе (Измир), воден от българския специалист Станимир Стоилов,

...
Турският втородивизионен Гьозтепе (Измир), воден от българския специалист Станимир Стоилов,
Коментари Харесай

Станимир Стоилов приключи със селекцията в Гьозтепе

Турският втородивизионен Гьозтепе (Измир), воден от българския експерт Станимир Стоилов, на процедура оформи зимната селекция, откакто през днешния ден станаха ясни още две нови попълнения, заяви gazeteyenigun.com.tr.

Едно от желанията на Стоилов беше да вземе разиграващ халф вид плеймейкър и с трансфер по посока Измир бяха свързвани полузащитниците на Лудогорец (Разград) Тодор Неделев и Доминик Янков. В последна сметка нито един от двамата няма да дойде край Средиземно море, защото Гьозтепе притегля шведа Рамон Паскал Лундквист. 26-годишният разиграващ халф идва като свободен сътрудник от норвежкия първокласен ФК Сарпсборг 08, а договорът му влиза в действие другата седмица.

Лундквист е играл към този момент на Балканите в интервала 2021/22 с екипа на Панатинайкос, а в кариерата си досега е записал 233 мача, в които е вкарал 43 гола и е подал 38 асистенции.

Другото ново попълнение е за офанзивата и се споделя Филип Кени, който идва от елитния Башакшехир (Истанбул). Гьозтепе е водил люта борба да вземе този състезател, който не получава късмет в отбора от Истанбул, с Коджаелиспор и в последна сметка всичко е конкретизирано. Трансферната сума, която се пази в загадка, ще бъде платена на една вноска и това също е причина за бързата договорка.

Третото попълнение на Стоилов е бразилският бранител на ЦСКА 1948 Елитон дос Сантос, който преди дни публично мина при жълто-червените.

В шампионата на турската Първа лига Гьозтепе заема 3-о място с 32 точки, на 1 след 2-ия Коджаелиспор и на 10 от водача Ейюпспор. Първите два тима влизат непосредствено в елита, а тези от 3-о до 7-о място играят плейофи за още едно място. Гьозтепе възобновява борбите на 12-и този месец като посетител на Сакарияспор.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР