Турският Ризеспор е успял да привлече Мартин Минчев, след като

...
Турският Ризеспор е успял да привлече Мартин Минчев, след като
Коментари Харесай

Мартин Минчев ще взима два пъти повече в Ризеспор

Турският Ризеспор е съумял да притегли Мартин Минчев, откакто му предложил двойно по-голяма заплата от тази, която взема в Спарта Прага.

Турците посочили голямо почитание към нашия национал и даже му изпратили частен аероплан, който да го вземе от столицата Чехия.

Варненцът останал впечатлен от това отношение и приел да смени клуба, още повече, че за него вероятността в Спарта не била добра. Шефовете на чешкия първенец желали Минчев да преподпише, защото договорът му изтичал през 2024 година, само че той не бил удовлетворен, че не играе постоянно.

Тогава на Мартин му било казано, че в случай че не възобнови договора си, ще бъде изпратен да играе за дубъла на Спарта.

В Ризеспор Минчев направи страховит дебют и е с основна заслуга за цялостния поврат при гостуването на Коняспор. Юношата на Черно море се появи в игра в 73-тата минута при 0:1 и в 89-ата създаде дузпа, от която неговият отбор изравни резултата.

Във втората минута на добавеното време пък Ризеспор вкара втори гол и стигна до успеха.

След петия кръг на турското състезание отборът заема трето място с 10 точки, с еднакъв актив с втория Галатасарай и на 2 от водача Фенербахче. Първите два тима имат по един мач по-малко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР