Турският президент Реджеп Тайип Ердоган обеща в близко бъдеще да

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган обеща в близко бъдеще да
Коментари Харесай

Ердоган обеща нови проекти в областта на отбраната

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган даде обещание в близко бъдеще да разгласи редица нови планове в региона на отбранителната индустрия, които ще " усилят мощта на турската войска на сушата, във въздуха и по море ", заяви Анадолската организация, представени от БГНЕС.

" Намираме се на стадия на трансформиране, в допълнение към нашата политическа и икономическа мощност на плановете ни в региона на отбранителната индустрия, които изпълняваме с внимание, старание и увереност ", съобщи Ердоган в края на гала по ифтар (вечеря през месеца Рамазан), на която участваха членове на филантропичната бригада на турските въоръжени сили.

Турският държавен глава означи, че турските въоръжени сили сполучливо извършват задания, вариращи от защита на границите, битка с тероризма и интернационалните задачи до действия по даване на филантропична помощ.

Президентът Ердоган напомни, че турските военнослужещи вземат участие интензивно във възстановителните работи в регионите на Турция, наранени от опустошителните трусове.

Ердоган акцентира, че " политическите рецесии, споровете, войните и напрежението " на международната сцена оказват директно влияние върху района, в който се намира Турция.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР