Турският президент Реджеп Тайип Ердоган обеща скоро да обяви редица

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган обеща скоро да обяви редица
Коментари Харесай

Ердоган обяви нови проекти в отбранителната индустрия

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган даде обещание скоро да разгласи редица нови планове в отбранителната промишленост, които ще " усилят мощта на турската войска по суша, във въздуха и по море ".

„ Ние сме във фаза на преход, в допълнение към нашата политическа и икономическа мощ, нашите планове в отбранителната промишленост, които изпълняваме с грижа, старание и увереност “, сподели Ердоган в края на ифтара (вечеря през месеца на Рамазан) гала с присъединяване на военнослужещи от Хуманитарната бригада на турските въоръжени сили.

Държавният глава означи, че турските въоръжени сили се оправят сполучливо със дилемите „ от обезпечаване на сигурността на границите, битка с тероризма, интернационалните задачи до филантропична помощ “.

Президентът Ердоган напомни, че турската войска взе участие интензивно във възстановителните работи в регионите на Турция, наранени от опустошителни трусове.

Държавният глава означи още, че " политическите рецесии, спорове, войни, напрежение " на международната сцена директно засягат района, в който се намира Турция.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР