Турският президент Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и

...
Турският президент Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и
Коментари Харесай

Ердоган е на двудневно посещение в Сърбия


Турският президент Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва е на двудневно посещаване в Сърбия. Той беше посрещнат с най-високи почести пред Двореца на Сърбия от президента Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград., оповестява БНР.

Двамата организираха среща на четири очи, следва от пленарни диалози. Очаква се в границите на вмизитата да бъдат подписани редица двустранни съглашения - едно от тях ще разреши на сърбите да пътуват до Турция единствено с персонални карти.

Турция намерено поддържа самодейността на Белград - " Отворени Балкани ", оповестяват турските медии. Следобяд в Белград ще се организира и бизнес конгрес с присъединяване на турски и сръбски компании.

Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва дойде в Белград след аудиенция в Босна и Херцеговина. Посощението му там идва в навечерието на парламентарни избори на 2 октомври. В рамките на визитата Ердоган съобщи, че ще направи всичко допустимо за провеждането на транспарантни и градивни избори. И в Босна и Херцеговина беше подписано съглашение за пътешестване сред двете страни с персонални карти.

Подобно спораземиние към този момент е в действие и с България от края на юли. След визитите в Босна и Херцеговина и Сърбия Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва ще посети и Хърватия.

Същевременно беше обявено, че съветският президент Владимир Путин ще разиска с турския държавен глава ограничение на износа на зърно от Украйна за Европа.

Споразумението за обновяване на износа на зърно от Украйна беше подписано на 22 юли в Истанбул от представители на воюващите Украйна и на Русия и на медиаторите за реализиране на договореността - Организация на обединените нации и Турция.

Путин посочи още, че съвсем всичкото зърно, изнесено от Украйна, е отишло в страните от Европейски Съюз, а не в най-бедните страни, където са изпратени “само два кораба от 87 “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР