Турският президент и руският му колега ще се срещнат утре

...
Турският президент и руският му колега ще се срещнат утре
Коментари Харесай

Ердоган и Путин откриват заедно Турско-руската година на културата в Москва

Турският президент и съветският му сътрудник ще се срещнат на следващия ден (08.04.19 г.) на церемонията по откриването на Турско-руската година на културата, която ще се организира в „ Болшой спектакъл “ в Москва , съобщи dariknews.bg. Това ще е третата среща сред Реджеп Ердоган и Владимир Путин в съветската столица от началото на годината.
Руският дипломат в Турция Алексей Ерхов изрази задоволството си от идното събитие. „ Тази специфична година дава на двете страни опцията да се опознаят по-добре и да се схванат по-добре, да покажат своята богата просвета и да се обогатят на духовно и интелектуално равнище “, съобщи той.
Церемонията ще бъде последвана от церемония представлението „ Троя “ в операта. Дипломатът акцентира, че двамата водачи са изключително удовлетворени от обстоятелството, че събитието ще се състои за пръв път в Русия. Ердоган ще взе участие и в Осмото съвещание на Съвета за двустранно съдействие на високо ниво сред двете страни. Срещите се организират обичайно от 2010 година насам.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР